HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

CINDY LAUPER

Američka Pop-pjevačica Cindy Lauper glumit će u srpskom filmu "Ovde i tamo"

Debitantski film redatelja Darka Lungulova već se neko vrijeme snima u New Yorku, a glavnu ulogu u njemu igra suprug Pop-dive David Thornton, kojeg je Lungulov angažirao uopće ne znajući da je on suprug slavne američke pjevačice.
''Odlučio sam da David igra glavnu ulogu, a onda je on rekao kako bi njegova žena možda napravila jednu pjesmu za film. Pitao sam ga tko mu je žena, a on je rekao Cindy Lauper. Mislio sam da je super dobiti pjesmu, ali je meni bilo zanimljivije da Cindy igra u filmu. Znam da je odlična glumica'', ispričao je Lungulov.

Nakon što je pjevačici pokazao scenarij, ovoj se svidjela ponuđena uloga (radi se o bivšoj djevojci glavnog junaka koja radi kao tajnica, ali se trudi uspjeti kao glumica) i prihvatila je angažman.

''Nisam vjerovao da će igrati u mom filmu sve do dana kada je došla snimiti scenu. Cindy se odlično fizički uklopila u lik. Bilo mi je zanimljivo da pravi par glumi bivše ljubavnike'', izjavio je redatelj.

Cindy Lauper je u 80im godinama prošlog stoljeća bila poznata po velikim hitovima kao što je "Girls Just Wanna Have Fun", "True Colors" i "Time After Time", a izdvajala se i osebujnom pojavom na sceni. Kasnije se počela zanimati za film i sada je već dokazano ime u glumačkim vodama. Za ulogu u sitcomu "Lud za tobom" (Mad About You) čak je dobila i nagradu Emmy.

Njezin suprug David Thornton poznat je po ulogama u kriminalističkoj seriji "Zakon i red", te filmovima "Civil Action" i "John Q".

Uz američke, u filmu će igrati i srpske filmske zvijezde, Mirjana Karanović i Branislav Trifunović.