HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

STEFANY HOHNJEC

Stefany Hohnjec je poznata hrvatska Miss Sporta 2004 godine i poznata po ulozi Stelle iz serije "TV Bumerang". Javnosti postala zanimljiva po svojim bujnim grudima. Također je pristala na sudjelovanje u popularnom hrvatskom reality showu "Farma", makar je istaknula da nikad prije nije muzla krave niti oplodila svinje ali smatra da joj to neće predstavljati problem.

Stefany se inače bavi ritmičko-sportskom gimnastikom te osvajala kao državna reprezentativka neka visoka europska i svjetska odličja. Inače je višestruka prvakinja hrvatske. Također se bavila i manekenstvom i plesom ali u slobodno vrijeme. Trenutno je studentica visoke poslovne škole. Podvrgla se operaciji smanjenja grudi radi zdravstvenih a ne estetskih razloga. Stefany se također slikala za Klik te je radi svojih grudi uvijek rado viđena na skoro svim eventima. Rekla je u jednom interviewu da se drugim dečkima događalo da dobiju šamar od cure radi buljenja u njezine grudi.

Bila je u vezi s mladim tenisačem u usponu Lukom Belićem s kojim je prekinula jer je mladi tenisač u usponu i trenutno ne treba nikakvu dugu vezu. Trenutno je u vezi s nešto starijim tenisačem Tomislavom Perićem, sinom vlasnika dubrovačkog restorana.

Persondata

Ime: Stefany Hohnjec
Datum rođenja: 07. kolovoza 1986
Horoskopski znak/podznak: Lav
Astrološka godina: Tigar
Mjesto rođenja: Poreč