HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

ANITA DUJIĆ



Nakon Severine, koja se nedavno razgolitila za potrebe kalendara Auto Kluba, svoje je zanosne obline odlučila hrvatskoj javnosti pokazati Anita Dujić, Miss turizma svijeta 2001 godine i jedan od najsexepilnijih domaćih modela.

Anita je, naime, ovih dana postala novo lice koprivničke pivovare te, u stilu pin-up djevojke snimila golišavi kalendar za pivo Pan. Lijepa manekenka, koja je u vezi s Ivanom Veljačom (bratom kolumnistice Jutarnjeg Lista Jelene Veljače), sa stranica kalendara za 2009 godinu smiješi se odjevena u crveno-crnu kombinaciju korzeta i haltera. Tijekom snimanja Anita je zamalo, kako su tada prenijeli mediji, a i ona je samo to potvrdila, ostala bez zraka jer je gotovo osam sati na sebi imala korzet, koji ju je stezao.

Revival pin-upa osmislili su i realizirali fotograf Tomislav Dolenec, stilist Borut Mihalić, poznat po suradnji u traženju "Hrvatskog Top Modela", i make up artist Saša Joković, a s Anitinom se kosom poigrao Mijo Majhen. Anita Dujić inače je članica modne agencije "Thalia Models".



Anita Dujić & Mirko Barbir @ Ivana Brkić @ Hemingway - Zagreb 12.12.2005