HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Dragana Mirković - Eksplozija (Vujin Records, 2008)

Novi, devetnaesti po redu, studijski album Dragane Mirković pod imenom "Eksplozija" uskoro će se naći u prodaji. U svom prepoznatljivom stilu i ovog puta bi izostala pompozna medijska kampanja, da nema interneta.

Naime, Dragana je oduvijek znala iznenaditi svoju publiku gotovim albumom, koji bi se pojavio u prodaji, a zatim bi ga pratila promotivna reklama. Izostali bi dugi dani odbrojavanja do izlaska novih pjesama, a u prilog ranijem iskustvu već prvog dana bi planula cjelokupna naklada. Ove godine, razvojem raznih socijalnih servisa, poput Facebooka tenzija se diže i nestrpljivi pobornici njenog rada žele čuti što prije što im je Dragana upakirala za ove novogodišnje blagdane.

CD s 14 pjesama moderne produkcije uskoro će se pojaviti u prodaji. Bit će to svojevrstan comeback 90ih s jakim arhaičnim melodijama koje smo voljeli. Kako ništa ne prepušta slučaju, Dragana Mirković je okupila samu kremu suradnika - od Marine Tucaković, Saše Dragića, Emine Jahović, Vesne Petković što se tekstova tiče, te Kopca i Kona, Huse Beat Street kada su kompozicije u pitanju.

Boravak u Istanbulu Dragana je iskoristila za snimanje visokobudžetnih spotova "Eksplozija" i "Jedino moje", a u DM Sat studiju je snimljen i spot za pjesmu "Zemljo okreni se".

Sve pjesme će biti ekranizirane, jer uz CD ide i DVD s 19 spotova.

Izdavač 19og CDa Dragane Mirković za Srbiju i inozemstvo je Vujin Records, a prva naklada će ići uz posebni editorijal za koji tekstove piše poznati novinar Ekrem Milić. Ove godine Dragana slavi 25. godišnjicu bavljenja glazbom i u to ime očekuje se i spektakl za beogradsku publiku koja ga željno iščekuje.



Track Listing

01 Nauči me
02 Laste
03 Zemljo okreni se
04 Pun je grad života
05 Jedino moje
06 Zapaliću srce
07 Nešto lepo
08 Slavuji
09 Sve bih dala da si tu
10 Eksplozija
11 Ti me rani
12 Ko je ta
13 Život moj (feat. Daniel Đokić)
14 Jači nego ikad (feat. Mile, Šemsa, Sinan & Kemal)