HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

INDIRA RADIĆ

Srpska Folk zvijezda Indira Radić za dlaku je mogla izgubiti život kada je nedavno pilot privatne sarajevske aviokompanije zamalo udario u obronke planine Igman, u neposrednoj blizini aerodroma glavnog grada BiH.

Drama se dogodila nekoliko dana pred Novu godinu kada je OBN televizija poslala avion po srpsku zvijezdu kako bi nastupila u finalu njihovog najgledanijeg glazbenog showa "Zvijezde sa zvijezdama". Let je bio ugodan sve do trenutka sletanja, kada se pilot spetljao i za svega nekoliko metara promašio planinu.

"Sve je bilo u redu, najprije smo vidjeli grad, a potom i pistu. I onda, u jednom trenutku samo se stvorilo brdo ispred nas. Pilot vjerojatno nije prilagodio brzinu i promašio je pistu. Onda smo se zakucali za sjedišta dok je on pokušavao izbjeći planinu. Veoma sam se uplašila jer je u tim trenucima zaista bilo dramatično. Mislila sam da je gotovo s ovozemaljskim životom. Ne znam ni kako smo se izvukli iz te situacije", objašnjava Indira kako su izgledali trenutci koji se ne zaboravljaju.

Nakon ove situacije avion je pola sata kružio iznad Sarajeva, da bi u drugom pokušaju slijetanje bilo uspješno. Čim je osjetila čvrsto tlo pod nogama, pjevačica je pozvala bookera da joj rezervira kartu za sutrašnji redoviti let.

"Ne bih ni mrtva ušla u taj avion ponovno. Ne znam što je bio problem, ali imam jedan život i ne želim ga prokockati. Iako sam se do sada mnogo puta vozila privatnim kompanijama, ovaj let mi je ulio strah u kosti", kazala je Indira.

Ostatak večeri bio je sjajan za nju jer je u trenutku kada je izašla na scenu oko stotinu obožavatelja probilo osiguranje, izašlo na scenu i pokušalo je zagrliti, poljubiti ili se slikati s njom. No, ni ovo nije popravilo opći dojam, te će Indira ubuduće vrlo paziti s kim leti.