HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Lepa Brena @ Arena - Zagreb 13.06.2009



Lepu Brenu (48) pred Arenom dočekalo je dvjestotinjak prosvjednika, a unutra je bilo oko 15.000 njezinih obožavatelja. Dobro raspoložena, dolazeći na pozornicu slala im je poljupce.

"Zagreb, dobra večer! Ne mogu sakriti radost što sam opet ovdje s vama! Hvala što ste ostali uz mene sve ove godine. Dosad nam je himna bila "Hajde da se volimo", a nova neka bude "Uđi slobodno", pozdravila je Brena publiku.

"Uđi slobodno" naziv je njezinog novog albuma koji promovira. Nekad najsexypilnija žena bivše Jugoslavije na pozornicu je stigla zakopčana do grla, u crnim hlačama.

"Uplašila sam se da ste zaboravili pjesme, ali zasad je čista desetka", razdragano je kazala pjevačica, nakon čega se i rasplakala. Nakon sat vremena svirke presvukla se, ali na razočaranje mnogih, opet u hlače i košulju.

Posljednja pjesma na koncertu je bila "Uđi slobodno". Tada su se na pozornicu popeli njezin suprug Boba i sinovi. S Brenom su nastupali Miligram band i gudački kvartet. U publici su, među ostalima, bili Mirela Forić, djevojka Darija Srne, glumac Vladimir Tintor i manekenka Anita Dujić.