HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Madonna @ Ušće - Beograd 24.08.2009



Madonna je sinoć održala svoj beogradski koncert na Ušću pred više od 30.000 posjetitelja.

Koncert je kasnio nešto više od sat vremena, a po riječima organizatora, razlog je bio "to što je Madonna htjela dodatno zagrijati atmosferu i natjerati publiku da je očekuje s još većim nestrpljenjem".

Točno u 22.03 h upalila su se svjetla na bini, a Madonna je koncert započela pjesmom "Candy Shop".

Koncert bi se najbolje mogao opisati riječima: savršeno uvježbana rutina. Međutim, kod Madonne nema laži i nema prevare. Ukoliko ste očekivali vizuelni spektakl, veselu feštu s gomilom plesača na bini, promjenu ritma, nove verzije starih hitova uz korištenje raznih semplova, od Sex Pistolsa do Michaela Jacksona, to ste i dobili, u šarenom pakiranju za sve ukuse.

Ako ste očekivali da Madonna juri po bini, obavija se oko šipke i daje sve od sebe na sceni… I to ste dobili. Naravno, samo ako niste očekivali nevjerojatne glasovne mogućnosti, jer to nikada nije bila njena jača strana.

Madonna je svoje prvo gostovanje u Srbiji odradila sasvim profesionalno, ništa lošije nego što bi to napravila u drugim tzv. "naprednim" zemljama.

Osim nastupa Pop kraljice, srpske medije, kao i sve ostale, najviše je zaintrigirao Madonnin kasni dolazak, kao i odlazak na beogradski aerodrom nakon samog nastupa. Naime, iako je bilo dogovoreno da će Madonna u Beograd doći u nedjelju te ostati prespavati u jednom luksuznom hotelu u samom centru glavnog grada, Madonna je navodno zbog straha od atentata došla ravno na binu.

"Istina je da je Madonna u Beograd trebala sletjeti već u nedjelju, ali netko joj je javio da je u Srbiji nesigurno te joj je čak rekao da je moguće da dođe do atentata pa je zbog toga odlučila ostati što je kraće mogla", rekao je neimenovani izvor.

"Madonna je potpuno sigurna u Beogradu i njezina sigurnost niti jedne sekunde nije bila ugrožena. Ona je po dolasku u koncertni backstage imala dovoljno vremena za opustiti se pred koncert i pripremiti se za njega psihofizički. Za nju je spremljena makrobiotička hrana, a u svom prostoru ima običaj pred nastup vježbati jogu. Njezini scenski nastupi vrlo su zahtjevni i zbog toga mora biti fizički spremna", rekao je jedan od organizatora.

Bez ikakvih problema, Madonna je u Beograd stigla tri sata prije koncerta privatnim mlažnjakom, zamaskirana od glave do pete. Nakon izlaska iz aviona, Pop kraljica je odmah utrčala u crni Mercedes koji ju je u koloni predvođenoj policijskim vozilima odvezao na Ušće gdje se održao koncert.