HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

LOLLOBRIGIDA



Lollobrigida je trijumfirala u konkurenciji grupa DarkWood Dub, Dubioza Kolektiv, Elvis Jackson i Superhiks u kategoriji Best Regional Act na MTV Europe Music Awards 2009 (EMA).

Dodjela nagrada MTV Europe Music Awards uživo će se prenositi iz dvorane 02 World iz Berlina u četvrtak, 5. studenoga u 21 sat po srednjoeuropskom vremenu. U Zagrebu na održanoj press konferenciji u klubu Piranha, Lollobrigidi je uručena ova vrijedna nagrada sa strane najvišeg vodstva MTV-a, generalnog direktora Tom Ehra.

"Mislili smo da nas netko "zeza" rekavši nam da smo osvojili Best Regional Act. Hvala svima. Mi ćemo i dalje svirati kad nam se bude dalo, za gajbu piva. Nećemo dati otkaze radi MTV nagrade kako bismo postali slavni", nasmijala se Ida Prester (29), pjevačica grupe Lollobrigida.

"Ako se Balkan ujedini, možda i pobijedimo pa će nam Beyonce jesti prašinu iz ruke", smije se Ida. Veseli je što će sjediti u istoj dvorani s njom, Lady GaGom i Shakirom.

Lollobrigida koja će nagradu primiti na Dodjeli, nasuprot povijesne kulise Berlinskoga zida, sada će se uhvatiti u koštac s ostalim 21 pobjednikom MTV-evih kanala iz Europe za nominaciju u kategoriji Best European Act. Gledatelji MTV-a mogu glasovati za svoje najdraže regionalne pobjednike putem internetske stranice www.mtvema.com. Pet izvođača s najvećim brojem glasova bit će nominirani u kategoriji Best European Act. Nominirani će biti objavljeni u ponedjeljak, 2. studenoga, a pobjednika u kategoriji Best European Act izabrat će MTV-eva publika i uživo će se predstaviti na EMA 2009 u Berlinu.