HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

MILAN RADONJIĆ AKA VIDOVITI MILANU večernjem terminu Nove TV od ovog će tjedna gledatelje zabavljati i Vidoviti Milan koji se svojim osebujnim proročanstvima već proslavio na beogradskoj televiziji.

Gotovo da ne postoji osoba u regiji koja nije upoznata s osebujnim likom i djelom Vidovitog Milana. Punim imenom Milan Radonjić, ovaj 36-ogodišnjak iz Beograda završio je višu ekonomsku, stručnjak je za tarot, no više od toga stručnjak je za urnebesnu zabavu.

Dokaz su tome isječci njegovih dosadašnjih emisija koji su preplavili internetske video portale gdje su pojedini pogledani i do pola milijuna puta, dok ga u svakoj njegovoj emisiji poželi nazvati stotine tisuća gledatelja.

Gledatelji iz čitavog prostora bivše Jugoslavije žele saznati odgovore na bezbrojna pitanja koja ih zanimaju, a Milan sam ističe kako su najčešća ona ljubavne prirode te pitanja o dobitku na lutriji. Iako Milan svojim specifičnim nastupom i duhovitim odgovorima prije svega zabavlja publiku, on se ovom vještinom bavi vrlo ozbiljno i predano, ali tvrdi da mu je teško objasniti gledateljima da moraju prije svega pomoći sami sebi te da tarot ne nudi odgovore na sva pitanja.

Njegovi gledatelji zato dobivaju zabavne i prijateljske savjete u stilu, "sin će vam dobiti vizu kada postane astronaut'", ili "obogatit ćete se kada u grmlju iza kuće pronađete vreću punu novca" te "zatrudnjet ćete za sedam dana ako svakodnevno čitate Pinokija". Milanova je mašta u tom pogledu neiscrpna. Njegov put do slave bio je trnovit, a započeo je u beogradskom predgrađu Mladenovac.

Bavio se raznim poslovima, od konobarenja, prodaje na tržnici i građevinskih poslova, a potom je Milan svoj hobby pretvorio u posao. Boravio je jedno vrijeme u Indiji, a na televiziji je počeo raditi 2005 na kanalu Krlo E Romengo, te nizu drugih TV stanica da bi se kasnije preselio u susjedni bosanski TV eter kojeg je ubrzo i potpuno pokorio.

Sveukupno je imao svoje TV minute na tridesetak stanica, a imala ga je prilike upoznati i hrvatska publika na lokalnim televizijama. Milan se sjeća kako je dar za vidovitost otkrio još u ranoj mladosti. Na svojim podlakticama nosi tetovaže tarot karata, jednu koja predstavlja stabilnost i drugu koja znači pobjedu, a nedavno je dodao snagu i intuicija. U slobodno vrijeme igra šah i svira gitaru. "Kako bi bio pobjednik, prvo valja biti stabilan", kaže vidoviti Milan.

» www.milantarot.com
»
www.CarobnjakMilanTarot.com
»
www.TarotMilan.com