HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Siniša Vuco @ Medussa Bar - Zadar 20.11.2009


Vuco ko' Vuco, uspio je zagrijati atmosferu ovog petka u Medussa Baru prije nego se i dohvatio mikrofona. Razlog tome je prvenstveno medijska reputacija koja prati ovog svestranog glazbenika, koji je, za razliku od većine takozvanih zvijezda na hrvatskoj glazbenoj sceni, od samog početka shvatio što na našem tržištu donosi zaradu.

Većina će Vucu "osuditi" kao čovjeka koji interpertira narodnu glazbu, bez da su i slučajno čuli za njegov band Živo Blato, koji, u biti, na najbolji način predstavlja njegovo glazbeno podrijetlo. Iako Medussa i nije bila toliko krcata, okupljena masa je spremno pomagala Vuci na poznatim refrenima, pogotovo na hitu "Volim piti i ljubiti", koji je popraćen s uzdignutim čašama vina.

"Čoviku od naroda", kao što je Vuco, nije nimalo smetalo ni neprekidno ulijetanje fanova na pozornicu, što je u većini slučajeva izgledalo kao već dogovoreni duet u poznatim Vucinim pjesmama. Sve u svemu, Vucin nastup je bio odličan, i nadamo se da ćemo uskoro imati prilike vidjeti i njegov band Živo Blato.