HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

SANJA DUGGAN

Nakon deset godina veze i tri godine braka u kojem su dobili dvogodišnjeg dječaka Lennona Benneta, jedna od najbogatijih Hrvatica Sanja Duggan i Frane Barbieri poći će svatko na svoju stranu. 37-godišnjakinja zbog toga nije žalila već je čak i prije te odluke poljubila drugoga - građevinskog poduzetnika Igora Maksimiljanovića kojeg se donedavno povezivalo s voditeljicom Milom Horvat.

Sanja i Igor u strastvenom su zagrljaju viđeni prošle subote u Posh baru, njezine prijateljice Snježane Mehun, gdje su javno izmjenjivali nježnosti. Iako je preljub gospođe Duggan okarakteriziran kao krivac za raspad njihova braka, prava istina navodno je posve drukčija. Prema navodima napisanim u medijima Frane Barbieri čini se, već godinama luta po tuđim vrtovima, pa je dvije godine bio s Anteom Kodžoman. Vezu s manekenkom Sanja je navodno ignorirala jer nije željela ostati sama, no kad joj je voda došla do grla, suprugu je odlučila vratiti milo za drago.



Igor Maksimiljanović

Franu Barbieria je navodno zamolila da izađe iz njihova zagrebačkog stana te je zbog toga njezin, za sada još uvijek aktualni suprug, u posljednje vrijeme često viđen gost hotela Esplanade u Zagrebu. Te mu je filmskom frazom "Frankly, my dear, I don´t give a damn", preko Facebook statusa poručila koliko je ne zanimaju njegovi osjećaji. Frane joj je na toj društvenoj stranici uzvratio izbrisavši u potpunosti status o ljubavnoj vezi.