HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

FARMA 2010



Siniša Svilan i Nikolina Pišek

Treća sezona Farme, najavljuju na Novoj TV, trebala bi biti najuzbudljivija i prepuna iznenađenja za gledatelje, ali i kandidate. Direktor programa te komercijalne televizije Siniša Svilan s ponosom je izjavio da u ovoj sezoni nije bilo problema s pronalaskom kandidata te je čak 21 osoba potpisala ugovor. Ipak, samo ih 14 ulazi u Farmu na prvi dan proljeća, 21. ožujka, a između ostalih sedam izabrat će se tek tri izazivača koji će pokušati osvojiti ulazak na seosko imanje.

Svilan priznaje i kako su neki od kandidata sami prišli njemu i poželjeli sudjelovati u Farmi, a otkrio je kako je i većini njih glavni faktor za potpisivanje ugovora bio isključivo honorar, a tek onda prilika za izazov. Ipak, ne poriče da se na listi od 21 imena nalaze i neka koja baš i ne možemo nazvati "poznatima".

"Htjeli smo stvoriti savršenu, šaroliku ekipu koja će na najbolji mogući način zabaviti gledatelje i predstaviti prosječnu strukturu Hrvatske. Upravo zato ih ima više nego što je potrebno i mi ćemo procijeniti koja će kombinacija biti najbolja za Farmu", rekao je Svilan i dodao kako su neki potezi koje su povukli pomalo i riskantni.

"Na Farmi ćemo imati i obitelj – oca i sina Popović – tu smo malo na "skliskom terenu", ali tko ne riskira, ne profitira", rekao je Svilan i objasnio da će takve kombinacije zasigurno gledateljima biti zanimljive.

U trećoj sezoni kandidati će biti podijeljeni u tri radne skupine – kuća i graditeljstvo, vrt i životinje te zanati. Svaka će skupina morati ispuniti neki zadatak, a ako ne uspije, snosi sankcije.

Novost je i da se dukati više neće prenositi s natjecatelja na natjecatelja, već će ići zajedničkoj zadruzi. I ove je godine ukupna nagrada pola milijuna kuna, no ako kandidati budu kažnjavani i ne budu se ponašali prema pravilima reality showa, nagrada će se smanjivati.

Voditeljice showa su kao i prošle godine Nikolina Pišek i Mia Kovačić, a nakon godine pauze, vraća se i Davor Dretar Drele. Farmerima će, kao i dosad, najviše pomagati mentor Joža. U show će se u trećoj sezoni uključiti i drugi mentori koji će natjecatelje podučavati starim zanatima, pa ćemo tako gledati starlete, mistere i glazbenike kako uče plesti, rezbariti, raditi licitarska srca i slično.

Siniša Svilan, Nikolina Pišek, mentor Joža i Mia Kovačić

"Nisam oduševljena što je Kristijan pristao otići na Farmu, ali to je njegova odluka", rekla je pomalo ljutito Nikolina Pišek o odluci dečka Kristijana Curavića da sudjeluje u reality showu Nove TV. Voditeljicu emisije najviše je pogodilo to što je Kristijan prvo potpisao ugovor, a tek onda razgovarao s njom.

Nikolina Pišek

"Došao je s ugovorom i rekao: odlučio sam. Tako da sam stavljena pred gotov čin", rekla je Nikolina, ali ipak, kad je trebalo navesti njegove mane i vrline, voditeljica je unatoč ljutnji imala samo riječi hvale.

"Ma on vam je savršen za Farmu. Tolerantan je, radišan, spretan i mislim da mu neće biti problem prilagoditi se uvjetima. Bitno je da se može baviti nekom fizičkom aktivnošću, a ovdje je to zagarantirano", dodala je Nikolina. Priznala je da će joj Kristijan nedostajati te da se ne brine da će pred kamerama otkriti neku njihovu tajnu.

"Pa valjda će procijeniti što smije, a što ne smije reći. A i nemamo mi skandaloznih tajni, a ako pretjera, čekaju ga sankcije", iskrena je voditeljica Farme.
.......................................................................................................

Siniša Svilan čestitao je svom kolegi Mirku ...: Siniša Svilan & Mirko Barbir @ Dora 2003 @ Green Room (Zelengaj) - Opatija 08.03.2003