HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Hate / Unholy Inquisition / Infernal Tenebra @ Palach - Rijeka 06.03.2010U organizaciji Udruge Metalaca Rijeke u Palachu je u subotu 06.03.2010 održan koncert Death Metal banda Hate iz Poljske, uz support domaćih bandova Infernal Tenebra i Unholy Inquisition.

Koncert je trebao početi u 21 sat ali u Rijeci se kao i obično na koncertima čeka publika, a ne band, pa je tako bilo i te večeri. Sa zakašnjenjem od kojih sat vremena riječke metalce, koji su zauzeli prve redove uz pozornicu, zagrijala je Infernal Tenebra.

Ovaj odličan band iz Rovinja, vratio se u Rijeku nakon godinu dana i pred riječkim fanovima odsvirao dobar presjek starijih stvari i onih s albuma izdanog 2007 godine pod nazivom "The Essence Of Chaos".

Death Metal band iz Rijeke, Unholy Inquisition okupio se nakon poduže pauze na opće oduševljenje publike koja je pokazala da ih nije zaboravila te cijelu njihovu svirku ispratila u izvrsnoj atmosferi. Ovo je ujedno bio i njihov prvi koncert nakon okupljanja, na kojem su predstavili novog basistu.

Headliner ovog koncerta bio je band Hate iz Poljske. Osnovan 1990 godine ovaj Death Metal band koji graniči s Black Metalom iza sebe ima bogatu karijeru i 7 izdanih albuma, od kojih je zadnji "Morphosis" iz 2008 godine.

Hate je došao na red oko ponoći. Atmosfera u koncertnom prostoru je bila već dobro zagrijana čemu su se brzo prilagodili i oni koji su naknadno stigli.

Svirkom od gotovo sat i pol podsjetili su nas na albume kao što su "Awakening Of The Liar", "Cain's Way" i predstavili posljednja dva. Neizostavan headbanging, vrisak i mosh te povici: "We want more!", vratili su ih na pozornicu čak tri puta. Iako već vidno umorni, dali su sve od sebe. Svaka čast! Svi koji su bili prisutni, reći će da je ovo bio jako dobar koncert.