HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Tomo Vrban (1977 † 2010)



Poznati hrvatski vizažist Tomo Vrban nakon duge i teške borbe s tumorom na mozgu preminuo je u 32. godini života. Nakon što se prošle godine saznalo da boluje od tumora na mozgu, Tomi su podršku pružile mnoge javne osobe, ali i javnost koja je na društvenoj stranici Facebook osnovala grupu podrške pod nazivom "Tomo loves the world".

Početkom veljače, nakon pet mjeseci mukotrpne borbe s bolešću Tomo, suzačetnik škole šminkanja Vrban & Joković, odradio je svoje prvo snimanje za časopis GloriaGLAM sa Zrinkom Cvitešić, zbog čega se počelo nagađati da bi se uskoro mogao vratiti na posao.

"Ne želim ništa komentirati zato što još uvijek nije sve gotovo i nisam još u potpunosti ozdravio. I dalje idem na kemoterapije, a i nisam se u potpunosti vratio na posao", izjavio je Tomo prije mjesec dana.

Međutim, posljednjih dana Tomi je bolest naglo uznapredovala pa je morao natrag u bolnicu. Liječnici su ga priključili na aparate i pokušali mu spasiti život, no organi su mu postupno otkazivali, te je umro u bolnici u ponedjeljak rano poslijepodne. Na Facebook stranici "Tomo loves the world" članovi grupe sada pišu izraze sućuti obitelji, prijateljima i ljudima koji su Tomu poznavali i s njime blisko surađivali.

Text: Katarina Hrgović

.......................................................................................................



Vedrana Linardić & Tomo Vrban @ Fashion.hr - Varaždin 2009