HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Nataša Bebić @ Večera za 5



Nataši, koja je u horoskopskom znaku Blizanac, teško je stati na kraj, jer je po vlastitom priznanju malo ovakva, pa malo onakva. Čak i dekoracije Nataša doživljava na sasvim drugačiji način od ostalih. Iz svakog kutka stana u kojem je ugostila ostale kandidate izvirivale su plišane igračke.

Cijelu pripremu njezine večere pratila je pjesma, ali najglasnije je odjeknuo Natašin komentar nakon što joj je Belma ponudila pregaču da se zaštiti od neželjenih mrlja: "Pa ja inače kuham u tangama!"

U Natašinoj kuhinji iznenađenjima nije bilo kraja: predjelo koje ne treba pripremati, propolis na žlici šećera kao jedno od jela, bademi, suhe smokve, orasi, rakija od rogača, koja zapravo i nije od rogača. Nakon energetskog predjela, kandidate je dočekao "Vjetar s Dinare", uz koje je posluženo mnogo kruha, koji je Nataši inače jako nedostajao u prethodnim večerama. Iako je izjavila kako jaja ne voli jesti ni u kojem obliku, ona su se nekako ipak našla u njezinom desertu.




Međutim, najsporniju situaciju nije izazvala Natašina ekscentrična kuhinja, već jedna kandidatkinja koja je vidno isprovocirana ponašanjem ostalih kandidata s jedne od večera čak i otišla, a kasnije se i rasplakala. Potaknuta tim neugodnim iskustvom na sljedećoj je večeri demonstrativno odbila posluženu hranu, te se lošim ocjenama pokušala osvetiti.

Izgleda kako se u splitskom zraku doista nalazi nešto nesvakidašnje. Da li je voditeljica lokalne televizije i trenerica aerobika uspjela istrenirati svoje su-kandidate i osvojiti titulu najbolje domaćice, pogledajte od ponedjeljka, 10. svibnja 2010, do petka, 14. svibnja 2010, u Večeri za 5 RTL Televizije.