HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

SEKA ALEKSIĆ

Seka Aleksić // MPC Ušće - Beograd
06.12.2007

U četvrtak, 06.12. na 25. katu MPC "Ušće", Seka Aleksić je održala promociju svog četvrtog po redu albuma "Kraljica". Nešto prije 20h uzvanice su počele pristizati, nestrpljivo iščekujući pojavljivanje Seke.
U međuvremenu, svi su mogli uživati u odlično osmišljenom okruženju – na stolovima su bili posuti kristali, bijele ruže, sapuni u obliku anđela, upaljene svijeće u svijećnjacima... Zanimljivo je i to da su posjetitelji imali priliku vidjeti i novu kolekciju za njegu lica, s potpisom "Seka", kreiranu u suradnji s kompanijom "Božen Cosmetics".

Četvrti album sniman je u pet različitih studia: Studio XXL u Beogradu, zatim "Croatia Records" u Zagrebu, finalno je mixan u studiu "Siera" u Ateni, remixan u New Yorku, a izdan je u izdanju Grand produkcije. Kako Seka sebi zadaje doista težak zadatak koji se odnosi na to da svaki novi album nadmaši prethodni, to joj doista polazi za rukom. Saša Popović, prvi čovjek Grand produkcije, izjavio je da je album "Kraljica" u samo tjedan dana rasprodan u 72.000 primjeraka i da se očekuje da bude prodan u rekordnom broju za deset godina postojanja Grand produkcije.


Pored Saše Popovića, ovoj promociji su prisustvovali i Sekini suradnici, koji su zajedno s njom stvarali album "Kraljica": Dragan Brajović Braja, Dejan Abadić, Marina Tucaković...

Pored njih, promociji su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života Srbije: Dara Bubamara, Goca Tržan, Darko Radovanović, Aco Pejović, Amadeus Band, OK band, Luis, Isidora Bjelica i mnogi drugi.
Ekipa suradnika, među kojima je bio i Sekin kreator Miroslav Stevanović, nazdravila je uspjehu četvrtog albuma.

Seka je pozdravila sve prisutne i zahvalila im se što su se odazvali pozivu, a onda je ljubazno, s osmijehom, pozirala brojnim fotoreporterima, i davala izjave za predstavnike tiskanih i elektronskih medija koji su došli u velikom broju.