HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Nightwish / Pain / Indica @ Dražen Petrović - Zagreb 02.04.2009



Finska Symphonic Power Metal grupa Nightwish održala je koncert pred vojskom mnogobrojnih istinskih fanova u zagrebačkoj dvorani Dražen Petrović koji su svaku pjesmu dvosatnog koncerta pjevali u glas sa svojim idolima is Finske.

Fanovi su se skupljali pred glavnim ulazom već od pet sati popodne pokušavajući uhvatiti prve redove fan pita koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Nekoliko sretnika imalo je i priliku upoznati članove Nightwisha koji iznimno cijene svoje obožavatelje i uvijek im je posebna čast što su se po prvi puta mogli susresti s fanovima iz Hrvatske.

Koncert je otvorila ženska skupina Indica koja je već prvim taktovima najavila da će atmosfera u Ciboni biti odlična. Druga predgrupa Pain, koja u Hrvatskoj ima gorljive fanove zapaklenila je atmosferu skoro do usijanja kad je na scenu došao - Nightwish.

Svjetla su se ugasila, a fanovi su s nestrpljenjem počeli uzvikivati Nightwish, Nightwish, Nightwish!!!

Niti dva sata koncerta nisu bila dovoljna, a par najvatrenijih poklonika čekali su članove banda do dugo u noć na parkiralištu kako bi se slikali s njima. Nightwish im je naravno ispunio želju kao što je to učinio i nekolicini fanova koji su osvojili upoznavanje članova banda. Fanovi su se slikali prije koncerta s Anette, Marcom, Tuomasom, Emppuom i Juliusom koji su im davali autograme i potpisivali postere.

Janett, Tuomas, Vlad & Enio Vučeta

Svaka čast Painu, Indici i Nightwishu na sjajnom koncertu i hvala publici na dobroj atmosferi!