HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Ivana Paris @ Farma 2009



Mario Mlinarić, Ivana Paris & Dino Bubičić

Posljednje od niza igara koje je Joža zadao finalistima Ivani, Mariu i Dinu - bacanje potkova i pucanje bičem, lansirale su Ivanu do osvajanja titule naj farmera.

Mentor Joža je s dvočlanim žirijem pred finaliste stavio nove izazove, igru bacanje potkove, te pucketanje bičem.

Kada je Joža finalistima pristupio s izjavom "danas imamo jednu igru sa potkovama", Mario je izjavio da moraju potkovati Ivanu. Joža je na to rekao: "Ivanu bi bilo šteta kovati". Međutim, Mario je potkovu pokušao staviti na Ivanino stopalo, a Joža je zaštitnički rekao: "Dečki mir!".

Finalisti su imali minutu za uvježbavanje bacanja potkova, dok su ih ostali farmeri, sa žirijem pod sjenkom ljetnikovca sa zanimanjem promatrali.

Joža je opominjao Maria i Dina, koji su bili dobro raspoloženi i tjerali šalu, da ne ometaju Ivanu koja se prva okušala u bacanju potkova. S drugim bacanjem Ivana je uspjela srušiti metu, odnosno, jedan truli kolac. Tada je uslijedio Jožin komentar: "Dečki svaka čast, ali cure Farmu nose.". Nakon nekoliko pokušaja Dine i Maria da namjeste novi kolac, stvar je spasio Pjer.

Potom se Ivana ponovno prihvatila bacanja potkove, a kad bi promašila metu, Mario bi joj uputio komentar poput: "Ivana, puše vjetar, stani bočno.".

Dino je potkove bacao na slijepo okrenuvši leđa meti, a tom mu je metodom čak uspio jedan pogodak. To je Joža popratio komentarom: "I ćorava kokoš zrno najde!".

Mario se prilikom natjecanja glupirao, te je namjerno potkove bacao u vis. Publika ga je izviždala, a čak su se čuli povici klošaru, curica, sramota je biti muško…

Kada je žiri nedugo zatim proglasio Ivanu pobjednicom u disciplini bacanja potkove, Renman je vikao da je igra narihtana. Nezadovoljna Marija mu se pridružila protestnim povicima: "Vrati pare za kartu!".

Ivanino preuranjeno veselje opstruirao je Joža koji je izjavio da još ništa nije gotovo jer finaliste čeka još jedan disciplina – pucanje bičem.

Dok je Ivana predano vitlala bičem i uspjela učiniti šest pravilin "udaraca", Dino se glupirao mašući bićem čas s jednom, a čas s drugom rukom, dok je Mario, koji je slijedio Dinov primjer, ulovio bič sa suprotnog kraja te je s njime vitlao strašeći publiku i žiri.

I bez izjave žirija je bilo razvidno da je Ivana pobjednica i u kategoriji pucanje bičem. Joža joj je čestitao uz riječi "svaka čast", dok je Dinu i Mariu rekao: "Dečki, osramotili ste me do kraja.".

Žiri je tada sumirao sve rezultate od početka natjecanja. Ivana je u bacanju potkova osvojila 4 boda, a pucanju bičem 6, što joj je ukupno donijelo 3 boda, ili u totalu s igrama prethodnih dana 11 boda.

Mario u bacanju potkove nije osvojio ni jedan bod, dok su mu tri udarca bičem priskrbila 3 boda, a s bodovima iz prethodnih dana Mario je sve zajedno sakupio 10 bodova. Dinova jedna uspješno bačena potkova i dva udarca bičem donijela su mu jedan bod, te ukupno s bodovima iz prethodnih dana 10 bodova.

"Ivana je naj farmer", uskliknuo je Dino, prije no što ju je titulom najboljeg farmera 2009 godine proglasio žiri. Mario i Dino su je zatim nosili na rukama, nakon čega joj je Joža uručio plaketu. Kao bivša Miss, Ivana je s plaketom ponosno prošetala pred očima farmera, dok joj je Joža dijelio komplimente.