HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Mario Mlinarić @ Farma 2009



Mario Mlinarić pobjednik je Farme. VeSeljak Mario je do pobjede došao glasovima gledatelja koji su birali između njega i Dine Bubičića, nakon što je kao trećeplasirana iz konkurencije za pobjedu ispala Ivana Paris.

Mario je od prvog do posljednjeg dana na Farmi bio definitivno jedan od najsimpatičnijih i najpozitivnijih likova, pa njegova pobjeda nije nikakvo iznenađenje. Mlinarić je ovom pobjedom zaradio 380 tisuća kuna, koliko su mu, zbrojeno, donijeli prikupljeni dukati i glasovi gledatelja Nove TV.

U finalnoj večeri Farme u studiju su se okupili svi sudionici ovogodišnje Farme, osim onih koji su bili diskvalificirani: Gege, Petre, Gianne, Simonice i Ante Gotovca. Nedostajala je i Tanja Jovanović, koja je na vlastiti zahtjev bila prekinula boravak na Farmi. Moramo priznati da bez svih njih ugođaj u posljednjoj večeri Farme nije bio potpun, a pogotovo je nedostajao pokoji brutalno drzak, ali i jednako zabavan komentar Ante Gotovca i pokoji brutalno smiješni komentar njegove najdraže ženice Simonice.

Nadamo se samo da zbog diskvalifikacije s Farme supružnici Gotovac nisu trajno diskvalificirani s televizije i da će uskoro krenuti reallity show "Gotovčevi", kako nam je ranije i bilo obećano.