HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

DORO

28.10.2009 Doro / We Come One @ Boogaloo - Zagreb

Metal kraljica po prvi puta na solo koncertu u Zagrebu 28.10. srijeda od 20 sati u klubu Boogaloo. U Zagrebu smo je imali prilike vidjeti kao specijalnu gošću na prvom nastupu grupe Saxon u klubu Pauk 2003 g. kada je oduševila sve prisutne. Koncert u Boogaloou biti će njen prvi samostalni koncert u Zagrebu na kom će napokon na svoje doći mnogobrojni fanovi prve dame Metal glazbe.

Iako malena rastom (samo 1,58 m) Doro je neiscrpni izvor energije, njen dinamični vokal s tipičnim njemačkim naglaskom (iako već dugi niz godina živi u Americi) prepoznatljiv je svim ljubiteljima Hard & Heavy glazbe. Prepoznatljivi himnični refreni, zarazni rifovi i sjajne balade doveli su Doro do vrhova top lista u cijeloj Europi, a i u Americi je svakog dana sve više prisutna. Turneje su je vodile širom svijeta pa tako i do Kine i Rusije, a i hrvatski će fanovi imati priliku po prvi puta je vidjeti i čuti na samostalnom koncertu u sklopu turneje "Fear No Evil". Zasigurno će nam Doro odsvirati i mnoge stare hitove uključujući i Metal himnu "All We Are" po kojoj je ova Metal dama možda najpoznatija u svijetu glazbe.

Respekt koji je godinama zaslužila kod fanova, kolega glazbenika i glazbene kritike izdvaja Doro od ostalih jer ona je svojom snažnom voljom i upornošću uspjela u "muškom Metal svijetu" i zasluženo drži svoju teško stečenu poziciju prve Metal dame.

Koncert će otvoriti grupa We Come One, devetočlani Rock sastav iz Požege, koji je svoju neobičnu viziju Heavy Metala predstavio u show Super Talent. Radi se o kombinaciji žestokog gitarističkog zvuka i puhačkih instumentala, koja je nedavno izazvala oduševljenje javnosti.



We Come One

Ulaznice za Metal feštu u Boogaloou prodaju se po cijeni od 160 kuna.

Dok čekate koncert pročitajte interview koji je Doro nedavno dala za Sleazeroxx.