Severina je napunila Beogradsku Arenu, usprkos tome što su mnogi tvrdili da splitska pjevačica nije takav kalibar. Štoviše, u posljednja dva dana bila je prava navala za mjesta u VIP ložama.

Upućeni tvrde da se tražilo čak 600-tinjak takvih karata, u grandioznom zdanju koje prima 18 tisuća ljudi.

Severinin koncert proglašen je početkom "mjeseca Hrvata" u Beogradu, zato što su već najavljeni i Josipa Lisac i Gabi Novak. Seve je, pak, u pretpremijeri tog hrvatskog mjeseca ugostila i Petra Grašu, koji je najavio vlastiti beogradski koncert, a ukazao se i Goran Bregović, neizostavni autor njenog medijskog buma u Srbiji.

Na pozornici su uz zvijezdu večeri zapjevale i još dvije Dalmatinke, u Srbiji obožavana Jelena Rozga i zvijezda talent showa Ana Bebić. Severina je priredila pravi dernek, u kojem je uz promociju posljednjeg albuma "Zdravo Marijo", publiku prisjetila na sve svoje velike uspješnice. Pa je tako odana počast Michaelu Jacksonu i Bijelom Dugmetu, ali i Borisu Dvorniku čije fotografije su se izmjenjivale s onima Splita tijekom izvedbe pjesme "Dalmatinka".

Cijene ulaznica za Sevin koncert bile su od od 100 do 130 kuna (u dinarima), a najveći zaljubljenici su za VIP mjesta plaćali zadnjih dana puno više od redovnih 250 kuna.