HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

FEMINNEM



Feminnemke
su apsolutne pobjednice ovogodišnje Dore s pjesmom "Lako je sve" s kojom će Hrvatsku predstavljati na Euroviziji u Oslu. Neda Parmać je nakon proglašenja izjavila kako je presretna, kao i ostale djevojke te da im je želja dovesti Euroviziju u Hrvatatsku "kako bi se konačno iskoristila ta Arena".



Neda Parmać

Pobjednice Dore su osvojile najveći broj glasova publike, ali i žirija što ih je dodatno oduševilo na već postojeću euforiju koja je vladala među njima. One su plakale, drhtale i istovremeno se smijale. Vidno potresene, ali na pozitivan način izgledale su kao da su dosegle vrhunac svoje karijere. I doista je tako, kako je u razgovoru izjavila članica Pamela Ramljak.

"Ima stvari u životu koje su predivne poput vjenačanja i rođenja djeteta, a naša pobjeda se može mjeriti s tom euforijom. To je za nas osjećaj priznanja jer smo na sceni već šest godina, prolazile smo kroz različite situacije, neki su nas čak i otpisali zbog probelma s pronalaskom treće pjevačice, ali nismo se predale te smo odlučile da želimo Niku. Neda i ja smo rekle ili ona ili nitko i to nam je bio najbolji potez u životu. Bilo nam je teško, nismo imale sponzore, trošile smo vlastiti novac za spotove, ali mislim da je to vrijeme sada prošlo, ali je vrijedilo i od sada može ići samo na bolje", kazala nam je presretna Pamela te dodala kako su čitavo vrijeme osjećale da će pobijediti.

Prije proglašenja pobjednika djevojke su pile alkohol kako bi se opustle, a Nika Antolos je uz piće panično pušila cigarete i plakala i prije saznanja da putuje u Norvešku.

Franka Batelić je također glasila za favorita, ali je u društvu Carle Belovari i još nekih izvođača kolegijalo nazdravila s Feminnemkama te su sve u glas vikale "Feminnemke pobjednice". Kao da se u Green Roomu osjetilo da cure jednostavno žive za tu pobjedu i da ju zaslužuju više nego itko drugi.

Moment of silence...

Mirko Barbir: Pokojni Đorđe Novković je oduvijek "imao nos" da prepozna talent, a posljednjih je godina posebno hvalio Feminnemke.



Mirko Barbir & Đorđe Novković @ Dora 2003 @ Green Room - Opatija...