HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

THOMPSON



Sandra Perković u četvrtak ujutro u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh rodila je zdrave blizanke. Marko i Sandra sada imaju petero djece.

Majka i kćeri se osjećaju dobro, a curice su zdrave, potvrdio nam je Zdravko Barišić, manager i obiteljski prijatelj Marka Perkovića Thompsona (43). Pjevačeva supruga Sandra (32), dodaje Barišić, dobro je podnijela porođaj. Djevojčice su nazvali Katarina i Cvita. Presretni roditelji cijeli dan nisu bili dostupni za komentar. Par već ima troje djece Petra Šimuna (6), Antu Mihaela (5) i Divu Mariju (3). Thompson je uvijek isticao kako želi veliku obitelj. U listopadu prošle godine na ultrazvučnom pregledu saznao je da mu supruga nosi blizance. Od sreće, kako je tada rekao, gotovo se rasplakao.



Sandra & Marko Perković Thompson

"Blizanci su blagoslov s neba i volio bih da budu djevojčice", govorio je tada Thompson. Nije poznato tko će biti krsni kumovi njegovim blizankama. Miroslavo Škoro (47) je krsni kum prvom pjevačevu sinu Petru Šimunu, dok je Thompson krizmani kum kćeri Mate Bulića. Prije godinu dana pjevač je kupio luksuzni stan od 500 četvornih metara u Zagrebu. Platio ga je 9.600.000 kuna, a u istoj zgradi stan imaju Tanja i Goran Ivanišević.
.......................................................................................................

Thompson & Sandra u braku su 6 godina

Upoznali su se u Torontu na njegovu koncertu. Sandra je rođena u Kanadi, a podrijetlom je iz Šibenika. Kaže da nije znala koliko je Marko popularan.