HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Ella vs. Žana @ Farma 2010


Nakon samo dva tjedna života na najpopularnijoj farmi u Hrvatskoj, Ella je bila primorana spakirati kofere i poći kući. Razlog tomu je poraz u dvoboju, koji je doživjela od znatno mlađe, i naoko krhkije farmerice Žane.

Prvo je bila gazdarica Farme, zatim je Daniel degradirao na poziciju sluškinje, nakon toga izabrana je kao prva duelistica dok je za protivnicu odabrala Žanu, a na kraju je Žana u ovotjednoj live emisiji Farme izbacila s omjerom 5:1 u igri znanja.

Zanimljivo je što se Ella uopće nije dvoumila pri odabiru svoje protivnice u dvoboju, pa je tako prstom uprla u znatno mlađu i naoko krhkiju farmericu Žanu, s vjerom kako će je moći pobijediti, a svoju je odluku obrazložila riječima da Žana nosi visoke pete, te da je nepromišljeno potrošila zadnje zalihe Vegete. Ispadanje iz igre za Ellu je svakako neželjeni obrat događaja, budući da je znana po tome što je isticala da na Farmi kani opstati što dulje.



Žana Štrbac

Zanimljivo je napomenuti da je Žana odabrala dvoboj u kategoriji znanja, i da je u izolaciji marljivo učila, suprotno njenim izjavama da nema šanse da će išta učiti. Ipak, njen kampanjski pristup umalo joj je donio poraz. Naime, ni jedna se od duelistica svojim znanjem nije previše istakla, a za Žaninu pobjedu je bila presudna Ellina brzopletost i pogrešni odgovori za koje je Žana dobila bodove.


Ellu ćemo pamtiti po tome što je u prvom tjednu showa stolovala na mjestu Gazdarica, što joj je, na žalost priskrbilo i neke negativne poene kod sustanara, pa ju je Daniel, kao novi gazda u sljedećem tjednu odabrao za sluškinju. Daniel joj je presudio i drugi put, kod odabira prvog dueliste, kada je prilikom glasovanja između Kikia i Elle, njegov glas prevagnuo na Ellinu stranu i time joj zapečatio ne slavnu sudbinu.

Osim Žane, sretnikom večeri smatra se i Josip, budući da je po drugi put za redom odlukom televizijskih gledatelja dobio tjedni imunitet.