HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

MARTINA HORVAT

Osam dana od nestanka 28-godišnje Martine Horvat policija je uhitila njezinog dečka Sašu Leskovčanina. Sumnja se da je povezan s njezinim nestankom. Nalazi se u policijskoj postaji u Heinzlovoj ulici u Zagrebu na informativnom razgovoru. Glasnogovornica PUZ-a Aleksandra Ljuba je potvrdila ove navode, no u detalje nije mogla ulaziti.

Inače, zagrebački plavci su razgovarali i s Martininim bratom Borisom Horvatom, ali i sa svima koji su s nestalom djevojkom kontaktirali u posljednje vrijeme. Jedan od susjeda izjavio je da je vidio Martinu 16. ožujka u blizini stana. Provjereni su i svi granični prijelazi, budući da je Martina sa sobom ponijela putovnicu. Budući da se na graničnim prijelazima ne evidentiraju sve osobe koji odlaze iz zemlje, policija do tih podataka ne može ni doći.

Martina je nestala u subotu 13.03.2010 godine i od tada joj se gubi svaki trag. Osim putovnice, sa sobom je uzela laptop i mobitel, koji joj je isključen. Policiji je cijeli slučaj prijavio njezin brat Boris koji moli sve koji imaju neku informaciju da se jave na njegov broj mobitela: 095/553-3-225 ili policiji na 92. Martinin nestanak prijavio mu je pak njezin dečko Saša s kojim je živjela na zagrebačkom Laništu.

I dok mediji navode da je zagrebačka policija je prekinula istragu, budući da je nakon nestanka viđena u blizini svojeg stana, iz PU vukovarsko-srijemske poručuju da potraga nije obustavljena te da se s kolegama iz Zagreba još uvijek radi na pronalaženju nestale djevojke. Martina Horvat, inače je rodom iz Vukovara, gdje joj žive majka i brat. Otac joj je poginuo u ratu.

Ona je pak u Zagrebu radila kao PR agentica kluba Gjuro 2, a bavila se i prodajom ulaznica za kazališta. Visoka je 1,85 m i ima 52 kg, a nekada je radila kao model i nosila revije s Tamarom Roglić.