HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

MEDIAFESTEstradni manageri organiziraju glazbeni festival imena "Mediafest", koji će se 9. i 10. lipnja održati na Plitvičkim jezerima.

Nakon otkazivanja Hrvatskog Radijskog festivala, koji je trebao biti održan u lipnju, hrvatskoj estradi smiješi se novi projekt na kojem će svoje projetke moći predstaviti brojna poznata i manje poznata imena domaće scene.

Naime, provjereni estradni manageri Zoran Škugor i Vladimir Mihaljek Miha udružili su vlastite snage te će organizirati i producirati novi glazbeni festival pod nazivom "Mediafest".Vladimir Mihaljek Miha

Festival će se održati na Plitvičkim Jezerima 9. i 10. lipnja ove godine, a na njemu će nastupati izvođači s hrvatske glazbene scene kao i njihovi gosti iz drugih država.

Kako doznajemo, "Mediafest" će se sastojati od dvije večeri. Na jednoj večeri će nastupati izvođači zabavne glazbe, a na drugoj izvođači Pop-Rock glazbe.

Osim glazbenih večeri, predviđene su i manifestacije vezane uz modu, slikarstvo, promocije albuma i video spotova te ostalih popratni sadržaji vezani uz glazbu i umjetnost.

Od sada pa nadalje, otvoren je natječaj za prijavu pjesama koji će potrajati do 15. travnja ove godine, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail adresu: amediafest@gmail.com ili na brojeve telefona: 091/588 3363, 098/324 503.