HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Nikol vs. Žana @ Farma 2010



Čini se kako u dvobojima Žana Štrbac, iako su je duelisti birali uglavnom zbog njezina krhkog i nježnog izgleda, nikada ne gubi. Dva puta bila je snažnija od svojih protivnica Ave i Nikol, dok je prvu gazdaricu Ellu pobijedila u znanju. Nameće se pitanje hoće li se Žanu netko uopće više usuditi izazvati na dvoboj?!



Žana Štrbac

Biranje ovotjednog drugog dueliste bilo je najintrigantnije dosad, budući da je pred Nikol bio težak izbor: morala je za duelisticu uzeti jednu od svojih prija s kojima je odmah po ulasku na Farmu sklopila pakt o tijesnoj suradnji i nesebičnoj podršci.

Ne očekujući kako će Branka opet dobiti imunitet, Nikol ju je odabrala za drugog duelistu. No, glasovi podrške najstarijoj farmerici pobrkali su Nikoline planove, tako da je bila prisiljena izabrati između Jelene, Sabine i Žane. Izbor je pao na Žanu, jer se Nikol pripremila i za plan B, iako nisu vjerovali da će se on zaista i dogoditi.



Žana joj nije zamjerila nominaciju, te su se djevojke i u izolaciji nastavile družiti kao da se ništa nije dogodilo. Nikol će sada konačno moći vidjeti svog dečka, koji joj je, kako je tvrdila, jako nedostajao na Farmi te je čak Dreleta molila da joj donese njegovu majicu.

Kako je dečka često spominjala, djevojke su počele zadirkivati bivšu Feminnemku da od svih farmera upravo njoj najviše nedostaje sex. Nikol se nato samo blaženo osmjehivala, no i to je bilo dovoljno da farmerice zaključe kako su bile u pravu.

Kao i sve pripadnice njezina klana, ni Nikol se nije libila tračanja ostalih kandidata, a sa Sabinom je imala i nekoliko vrlo oštrih sukoba. Na piku je, osim Daniela, najviše imala Kikia, jer mu nije mogla oprostiti što se družio s Danielom i što se premišljao treba li joj dati šibicu ili ne kada je bila sluškinja. Nikol je boraveći na Farmi "oprala" i članice grupe Feminnem, obitelj Cetinski i svog bivšeg managera Dževada Zahirovića.

Ostat će nam u pamćenju kao odana i čvrsta osoba, no koja svakome jasno i glasno kaže što misli o njemu, koja se tušira pet puta dnevno, kojoj je u vezi najvažniji sex te koju se moralo opominjati da opere suđe, što je bio njezin zadatak.