HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

ŽANA ŠTRBAC



"Karlo stalno gleda majčine fotografije, a sad je svaki dan gleda i na televiziji. Jako mu nedostaje. Najteže mi je objasniti zašto ga je ostavila majka", pita se otac petogodišnjeg dječaka iz Đakova.

Voditeljica Žana Štrbac (25) rodila je Karla 2005 godine dok je bila u ljubavnoj vezi s Đakovčaninom. Zajedno su tamo živjeli u obiteljskoj kući. No nakon što je Karlo napunio godinu dana, Žana je iznenada spakirala kovčege i otišla u Zagreb kako bi izgradila karijeru. Dijete nije povela. Sina je ostavila nevjenčanom suprugu (25), kojem je rekla kako je premlada i da se ne može sama brinuti za dijete u Zagrebu. Ubrzo je postala kraljica Go-Go plesa i odselila se u Budimpeštu, gdje je vodila kviz na Novoj TV "Nova Lova". Otac je radio i podizao sina, kojeg je majka ostavila i o tome šutjela.

"Bilo mi je jako teško jer sam bio potpuno sam do Karlove treće godine. No, hvala Bogu, uspio sam. Tad je moja majka odlučila napustiti posao u Njemačkoj kako bi mi pomogla u odgoju i čuvanju Karla, ali i novčano", kazao je otac. U tih tri i pol godine, voditeljica je nekoliko puta nazvala sina, ali ga je prvi put posjetila nekoliko tjedana prije ulaska u "Farmu". Zbunjeni dječak sakrio se ispod stola i tamo dočekao majku koju nije vidio od prve godine. Majka i sin proveli su sat vremena zajedno, a Karlo joj je oduševljeno pokazao svog psića Johnnya.



Karlo

Maleni Karlo najviše vremena provodi igrajući se s psićem Johnnyem i vozeći žuti traktor, koji mu je kupila mama Žana. No,najsretniji je kad sjedne na ponija i gleda "Farmu", u kojoj je njegova majka, koja o svom sinu uporno šuti.
.......................................................................................................



Djetetov rodni list dokazuje da mu je majka Žana Štrbac. Rodila ga je 7. srpnja 2005 godine u Osijeku. Sina je napustila nakon što je navršio godinu dana. Nikome od prijatelja i kolega nije ga ni spomenula.