HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Ava vs. Žana @ Farma 2010



Farmerica Ava koja je ušla kao izazivačica tako je i dočekana. Na Farmi je provela svega nekoliko dana, a uspjela se zamjeriti Ženskom klanu koji se osjetio ugroženim njezinim dolaskom.

Jelena, Sabina, Žana i Nikol su konstantno vršile pritisak na nju, pogotovo kad je ona trebala izabrati protivnika za dvoboj. Iako su slutile kako bi starleta mogla odabrati jednu od njih pokušale su igru okrenuti u drugom smjeru kako bi ona odabrala Branku.

No kad je njezin odabir pao na Žanu, klan se posebno obrušio na nju. Ne samo da su ju tračale, već su padale i suze s Jelenine strane kojima je nabijala osjećaj krivnje ovoj atraktivnoj Splićanki.

Žana Štrbac

Ona se branila kako je ona odabrala na isti način kako su i oni šibice olako dali njoj, a ne Ivanu koji je s njom bio ovotjedni sluga. U kratkotrajnom boravku na najpoznatijem hrvatskom imanju Ava je iskoristila vrijeme i "nehotice" pokazala svoje atribute, pa će tako ne sumnjamo ostati u dragom sjećanju muškom dijelu gledatelja.

Kad je vidjela da ne može protiv klana priklonila se starijoj i iskusnijoj farmerici Branki u kojoj je vidjela potporu i zaštiti. Nije poznato zbog čega je za svoju protivnicu odabrala upravo Žanu.

Razlozi mogu biti razni, od želje da razbije klan i da im pokaže kako nisu najjače na Farmi ili je u mladoj Vinkovčanki vidjela protivnicu koju će olako svladati i time ispuniti svoju želju da na Farmi ostane barem još tjedan dana.

Bilo kako bilo, želja joj se nije ispunila i upravo krhka farmerica Žana ju je uspjela pobijediti u areni, čime je njezina kratka avantura zvana Farma završena.