HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

ŽANA ŠTRBAC



"Obožavam djecu, a na Farmi će mi najviše nedostajati dugi telefonski razgovori i kupanje u kadi", rekla je Žana prije ulaska u "Farmu". No produkciji showa ni jednom riječju nije spomenula petogodišnjeg sina Karla. To je najviše začudilo Đakovčane, koji joj ne mogu oprostiti to što je ostavila jednogodišnje dijete zbog "zvjezdane" karijere. Posebno ih ljuti što Žana to želi zatajiti.

"Prije nego što je ušla u show, bila je u Đakovu i obišla nekoliko kuća kako bi nagovorila ljude da šute o sinu. To je strašno!", ogorčeni su mještani, koji od početka pomažu ocu, koji je Karlu i majka i otac. O sinu ne znaju ni njezine bliske prijateljice i poslovne suradnice, modna agentica Tamara Roglić i voditeljica Hana Tabaković koje ipak znaju mnogo pojedinosti iz njezina privatnog života.

"Žana se trudi i poduzima sve kako bi svom sinčiću omogućila što kvalitetniji život", kaže Žanin dečko Toni Jeričević. Nada se da je okolina neće osuditi.



Toni Jeričević

"U vezi smo godinu dana. Upoznali smo se na snimanju emisije "Nova Lova", koju smo oboje vodili. Tvrtka nam je dala stan u Budimpešti, gdje smo snimali. Prvo smo bili cimeri, a onda smo se zaljubili. Prihvaćam je takvu kakva je jer mi odgovara u mnogo stvari. Volim je", kaže Toni.
.......................................................................................................



Hana Tabaković

"Nisam znala ništa o djetetu. Šokirana sam. Ne vjerujem! Znam da je imala nasilna oca. Zbog njega se doselila u Zagreb s majkom, ali dijete nikad nije spomenula", kaže Hana Tabaković.



Tamara Roglić

"Surađujemo dvije godine i znam sve o njezinom dečku. Isto tako mogu reći da je jako odgovorna. Na nju se čovjek može osloniti", tvrdi Tamara Roglić, koja se iznenadila čuvši da Žana ima sina.