HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Angie vs. Ava @ Farma 2010


S obzirom da je već iza sebe imala iskustvo jednog dvoboja, u kojem je doduše doživjela poraz, Avi ovoga puta nije bilo teško pobijediti. Podsjetimo, nakon što je u četvrtom tjednu na Farmu ušla kao izazivačica s Ivanom Hrvatskom, ondje se uspjela održati svega nekoliko dana. Protivnica koju je sama odabrala, Žana porazila ju je i primorala da napusti Farmu.

Srećom, u kratkotrajnom boravku na najpoznatijem hrvatskom imanju Ava je iskoristila vrijeme i "nehotice" pokazala svoje atribute, te svojim šarmom uspjela zavesti publiku. Upravo zahvaljujući publici ponovno se vratila na Farmu koncem šestog tjedna osvojivši najviše glasova gledatelja od svih bivših farmera. Drugi put farmerice su je srdačno prihvatile, kao uostalom i farmeri koje je neprestano nasmijavala osebujnim naletima dobre volje.

Angie na žalost nije imala sreće ostaviti upečatljiv dojam ni upola kao Ava, a pamtit ćemo je po šutljivosti, suzdržanosti, kao i po mudrom držanju po strani. U dva tjedna, koliko je boravila na Farmi, Angie je bila sluškinja, te je većinu vremena provodila radeći u kuhinji. Jedini put kada je povisila glas bilo je na Avu radi nesporazuma oko podijela zadataka, pa možemo pretpostaviti da se u njenom odabiru nalazila klica osvetoljubivosti.

Prilikom odabira duelista, izjavila je da smatra nepravednim što i farmeri konkuriraju za tu nezavidnu poziciju, budući da oni čine temelj Farme, te da radi puno posla ne stižu čitati Almanahe. Je li računala da će s time pridobiti njihovu naklonost da je kojim slučajem ostala na Farmi, ostat će nerazjašnjeno.

Prije samog dvoboja Angie je uspjela svojom teškom životnom pričom utjecati na Avin odabir dvoboja, te je Ava odabrala vuču konopa kako ne bi bila u prednosti pred svojom protivnicom. Bilo kako bilo, Angie je u Areni uspjela poraziti u dvoboju snage krhka farmerica Ava, koja je pobjedu komentirala riječima: "Ne mogu vjerovati da se toliko energije rodilo u meni".

Osim za Avu, sretan rasplet događaja odvio se i za Jelenu, kojoj je Zadruga s mentorom Jožom progledala kroz prste i povukla prijetnju diskvalifikacijom radi nebrige za domaće životinje, te za Elia, koji je dobio Obiteljsko blago.