HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Stjepan vs. Žana @ Farma 2010



Žana Štrbac, koja je već na samom početku postala dijelom ženskog klana kojeg su sačinjavale Jelena, Nikol, Sabina i ona, napustila je najpoznatije imanje u Hrvatskoj, radi poraza u dvoboju znanja koji joj je priuštio izazivač Stjepan. Pripadnice klana su, a naročito Žana, uvijek naglašavale kako su one najjače na Farmi i kako im nitko ništa ne može sve dok se drže zajedno, međutim račun im je pomrsio farmer kojem takav stav nije značio ništa.



Iako su je ostale članice klana daleko prestigle u opanjkavanju farmera, ni Žana nije ostala nikome dužna. Najčešće je tračala Branku i Kikia. No, treba priznati da se Žana isticala i discipliniranom i svakodnevnom mužnjom farmerskih krava, a oneraspoložiti su ju znali samo prljavština koju je spretno znala čistiti i u visokim potpeticama. Iz takta je izbacivala i glad koju farmeri često osjećaju, što zbog krivog raspolaganja namirnicama ili kako je ona tvrdila, Brankine proždrljivosti. Znala je nasmijati i svojim dosjetkama poput one da ju je dečko ostavio jer je konstantno smrdjela po luku.

Iako je smatrala da je u prednosti jer je posljednjih tjedana iz predostrožnosti učila, te radi fotografskog pamćenja, za koje tvrdi da ga posjeduje, čini se kako je boksač bio pretvrd orah za krhku i prilično nježnu Vinkovčanku, koja se pozivala na jedini mišić na koji je mogla računati – mozak. Iskusna duelistkinja koja je po četvrti put kročila u Arenu, ovoga puta, na žalost, pobjedu nije uspjela izboriti. Žanu Štrbac očekuje povratak u svakodnevicu - prijateljima i dečku Toniu, ali i objašnjenje javnosti zašto je svima, pa djevojkama iz klana zatajila neke važne detalje iz svoga života, što se uglavnom odnosi na činjenicu da ima sina kojega je napustila, a koju je prešutjela apsolutno svima.