HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Kim Verson @ HTZ 2010



HTZ Finale - Pobjednica je Kim Verson

Vilibald i Kim večeras su otpjevali svaki po pet pjesama - pjesmu po izboru žirija, najdražu pjesmu koju su pjevali u emisijama uživo, jednu od pjesama koje su otpjevali za vrijeme trajanja audicija te duet. Peta pjesma je napisana posebno za pobjednika, a otpjevali su je oboje finalista pri kraju prvog dijela finalnog showa.

Kim Verson & Vilibald Kovač

Prisjetili smo se i svih 16-ero kandidata, budući da su svi zajedno izveli pjesmu "Vjeruj u snove".

Publika je na kraju više glasova poklonila Kim Verson, pa se nadarena šesnaestogodišnjakinja okitila naslovom pobjednice.

Tako je završila i druga sezona showa Hrvatska traži zvijezdu, koju su ponajviše obilježile trzavice između članova žirija - Tonya i Anđe. Dojam je kako je cijela stvar trajala predugo, u finalu je trebalo možda ipak nastupiti 4 ili 5 kandidata, a ne razvlačiti show unedogled dok se nije spalo na dva slova. Pri kraju je već bilo naporno slušati iz emisije u emisiju jedne te iste komplimente kojima su natjecatelje, često i nezasluženo, obasipali članovi žirijia, a u nesuvislim komentarima je svakako prednjačila Anđa.



Najveću korist od showa izvukao je Tony Cetinski kojem je uloga praktički glavnog člana žirija sjela kao sjekira u med. Teško da bi čovjek napunio Arenu toliko puta da nije imao ovako moćnu promociju. Za razliku od Tonya, pobjednik prošle sezone Bojan Jambrošić, za sada baš i nema nekog razloga za slavlje što se tiče pjevačke karijere, a nadamo se da će pobjednica druge sezone imati više sreće na hrvatskom estradnom nebu.