HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Mediafest @ Plitvička jezera 10.06.2010



Vinkovački rapper Shorty pobjednik je druge večeri "Mediafesta", a za pjesmu koju je izveo s kolegom Bernyem nagradu mu je dodijelio novinarski žiri.

"Oduvijek sam osjećao da ima neka tajna veza između mene i novinara", kazao je Shorty nakon proglašenja pobjede zahvalivši publici i žiriju.

Završna večer "Mediafesta", održanog na Plitvicama u organizaciji Vladimira Mihaljeka Mihe i Zorana Škugora, obilovala je brojnim poznatim imenima s domaće glazbene scene.

Program su predstavili voditelji Vedran Strukar Struki i Petra Maroja, koji su u uvodnom dijelu najavili modne revije izraelske modne kuće "Fox" i zagrebačkog modnog salona "Hera". Njihove atraktivne kolekcije pozornicom su prošetali manekeni i manekenke modnih agencija "Best Model" Sanje Bjedov Popović i "Tarol" Tamare Roglić.

U ulozi manekena vidjeli smo i bivše Mistere Hrvatske, Dinu Bubičića Bubia i Brunu Oreškovića, te nekadašnju Miss Universe Ivanu Paris.

Glazbeni dio večeri održan je pod voditeljskom palicom zagrebačkog rappera Renata Đošića Renmana. Pred brojnom publikom na Plitvicama zapjevali su i Damir Berglez, Ivana Brkašić, Nikol Bulat, Marko Čegec, Dora, Icons, Iness, Jizzy ft. Nia, Ilijana Croatina Jerković, Nikša Kušelj, Danijel i Kuzma, Dijana Mandurić, Manuela, Mor Roll, Renman i Protokol, Sebastijan Popović, Tomislav Pejković, Mario Samborelo, Shorty i Berny, Artemija Stanić, Jelena Stipković, Kings i Žana Štrbac i Divlje jagode.


Bivša Feminnemka Nikol Bulat nosila je efektnu haljinu modne dizajnerice Grete Gudelj, za koju je dobila i posebnu nagradu za styling.

U show programu je nastupila i Alka Vuica, koja je otpjevala nekoliko svojih pjesama, a publiku je podigla na noge pjesmom "Nek ti jutro miriše na mene". Nastupio je i iskusni Seid Memić Vajta pjevajući svoje stare hitove poput "Lejle" i "Zlatne ribice".

Na pozornicu se popeo i Daniel Popović, kojeg smo imali prilike vidjeti i prethodne večeri na "Mediafestu", koji je predstavio nekoliko svojih novih pjesama.

Text: Renata Cisar