HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Živo Blato @ Kocka - Split 11.12.2009Ove godine je Ina dostojno zamijenio Bludario pa smo se nakon njegove saobraćajke u Zagrebu ipak sretno dokopali grada u kojem je rođen Vasilij Mitu, popuši mu kitu.


.......................................................................................................

PhotoshootingIako bi priprema za lokanje prije Živog Blata trebala biti mesna, ogorčeni grezim preuređenjem kultne trash ćevabdžinice "Paulina" odlučili smo se za pizzu u "Gušta". Nismo pogriješili, nemojte ni vi. Scena za prepričati iz "Gušta":

Odlazim kod pizza majstora zamolit ga još malo origana. On mi daje punu teglu i kaže "Evo pa nabacaj". Ja ću na to: "Može neka žlica da ti ne uzimam rukama". Pizzaiolo: "Ajde bogati, pa nego kako sam ja tebi meća nego rukama!"Miješanje čudesnog napitka za utrinskog Asterixa i dugiškog Obelixa u jednom divnom splitskom perivojčiću preko puta onog kojeg je opjevao Goran KaranPoslije ćete vidjeti što su splitski metalci napravili od ove Škode Favorit.A napravili su to da su od gepeka napravili soundsystem a na njemu šank...unutrašnjost je također preuređena, odnosno izvađena... a neko brije (cure su inače zvale Bludaria da se provoza s njima u metalski sređenom crvenom Hyundai Accentu, ali ih je odbio riječima "Sorry cure, ali žurim na sučeljavanje Mikšića i Vukšića u Zagreb")Bludario je također bio oduševljen susretom s još jednim poklonikom Živog Blata - Dadom Barjaktarom, najvećim Živoblatnim obožavateljem medu hrvatskim vatrogascima i Baškovođanima.Kasnije ćete pročitati što je General naredio za stagediving, ali kako odoliti?Prije samog kraja General nas sve pozdravlja uzdignutim rukama na kojima su njegove mitske champion znojnice, koje je nosio još na prvom koncertu Živog Blata.E da, ostao sam vam dužan što je General poručio diverima: "Ajde dosta više s tim, to radite na koncertu Hladnog Piva i Leta 3. Živo Blato je Rock band i mi to ne volimo!"
.......................................................................................................

Backstage VIPMačak uvijek ima vremena za fanove...
.......................................................................................................

Ovaj photoshooting i hodočašće na koncert posvećeni su Mirku Barbiru (1976 - 2009)Mirko Barbir & Zvonko Alač @ Živo Blato @ Tvornica - Zagreb 03.04.2009

Text: Zvonko Alač
Shooter: Zvonko Alač & Alen Ninić