HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Alka Vuica & Vlado Kalember29.04.2010 Siniša Vuco @ Gripe - Split

"Vuco je veliki umjetnik kojega jako poštujem. Vjerujem da će njegov splitski koncert biti barem jednako dobar kao što je bio onaj nedavni Živog Blata u Zagrebu. Činjenica je da je naša zemlja podijeljena - dok Vuco ima hit "Tražena si roba u gradu" s kojim puni klubove u Hercegovini i Dalmaciji, u Zagrebu nitko ne zna da postoji ta pjesma. To je apsurdno...", izjavila je Alka Vuica na jučerašnjoj pressici u povodu koncerta Siniše Vuce zakazanog za 29. travnja, na njegov rođendan, u velikoj dvorani na Gripama.


S obzirom da glazbenik više od dvije godine ne komunicira s domaćim medijima, Vucini prijatelji i koncertni gosti Alka i Vlado Kalember pristali su biti glasnogovornici njegova koncerta.

"Vuco spada u onu vrstu, da ne kažem kategoriju ljudi za koju vrijedi ona "da ih nema, trebalo bi ih izmisliti", pohvalio je Kalember prijatelja. Počašćeni što ih je Vuco inaugurirao u svoje glasnogovornike, oboje se naduju da će Gripe biti pune, te su najavili i moguća glazbena iznenađenja.

.......................................................................................................Celebrity gossip...: Vlado Kalember & Mirko Barbir @ Porin 2003 @ Imperial - Opatija 16.03.2003
.......................................................................................................Daniela, Mirko, Vuco & Ema @ Živo Blato @ Tvornica - Zagreb 16.04.2010