HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

DANIJELA DVORNIK

"Prestrašno, ne mogu vjerovati", šokirala se Danijela Dvornik (40) čuvši da je ona pobjednica prve sezone Celebrity Big Brothera

Omiljenom poštapalicom stanara Celebrity Big Brothera “prekoma” ukratko se može opisati dvotjedno RTL-ovo prikazivanje reality showa.

Koliko je gledateljima naporno bilo prenemaganje hrvatskih Celebritya, shvatili su i u RTL-u te odlučili završiti prikazivanje tjedan dana ranije. Stanari su iz kuće izlazili prema tome tko je dobio najmanje glasova publike. Marko Grubnić, koji je zahvaljujući svom ponašanju dobio i novi nadimak "modni plači mačak", prvi je napustio kuću.

Kao pobjednica prvog Celebrity Big Brothera iz kuće je izišla Danijela Dvornik koja je obiteljsku blagajnu time obogatila sa sto tisuća kuna, a svojom duhovitošću, marljivošću i miroljubivim ponašanjem stekla je naklonost publike i postala prva žena koja je pobijedila u ovom showu.

"Totalno sam bez teksta, nisam razmišljala o tome hoću li pobijediti. Eto, sad moji doma imaju biti zašto ponosni na mene", komentirala je Danijela pobjedu. Iako je njegova nezainteresiranost za izvođenjem dnevnih zadataka išla svima na živce i bila prilično naporna, Marko Grubnić po izlasku iz BB kuće rekao je kako se on super zabavio.


Marko Grubnić

"Bilo bi glupo da smo svi skakali od sreće kad smo dobili neki zadatak, morao sam malo cendrati", kaže Modni Mačak. Njegov prijatelj modni stilist Neven Ciganović izašao je odmah iza njega kao trećeplasirani.


Neven Ciganović

"Prvo ću vam dobro naplatiti ovaj zajeb, pa se vraćam u Ameriku", nije skrivao nezadovoljstvo.

Glas naroda odlučio je da iza Nevena iziđe voditelj Ivica Kovačević, zatim manekenka Iva Jerković, a pretposljednja je show napustila komičarka Marina Orsag. Iako se svojim šalama i ponašanjem nije najbolje uklopila u Celebrity društvo, publici je time očito postala draža od svojih nešto poznatijih sustanara.


Iva Jerković


Neven & Marko

Marko Grubnić

"Nikad ne kuham i ne jedem kod kuće zato što se bojim da će mi se usmrditi stan."