HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Mile Kitić @ Arena - Beograd 07.05.2009



Oko pet tisuća fanova došlo je vidjeti svog idola, trenutno najpopularnijeg pjevača Turbo Folka Mileta Kitića. Mile je kao pravi profesionalac, i pored toga što je dvorana bila poluprazna, dao sve od sebe da atmosfera bude na visokom nivou. Kao što je i bilo očekivano, Mile je koncert započeo svojim velikim hitom "Kraljica Trotoara", inače omiljenom pjesmom najboljeg srpskog tenisača Novaka Đokovića.

Jednostavno uređenu scenu ukrasile su Grandove plesačice ali i živopisan Kitićev crni komplet ukrašen Swarovski kristalima.

"Želim puno da vas pozdravim i zahvalim što se došli. Odužiću vam se pjesmom", rekao je Kitić na početku nastupa, a onda zaredao sa svojim dobro znanim hitovima. Publika je za vrijeme koncerta bila u transu i od prve do posljednje pjesme zborski pjevala s Folk zvjezdom. Među specijalnim gostima našli su se Donna Ares, Sinan Sakić, Šerif Konjević i Vesna i Đole Djogani koji su s domaćinom večeri izveli svoj veliki hit "Četiri strane sveta".

Pored velikog broja fanova, u publici su viđene i brojne Miletove kolege. Među prvima je pristigla pjevačica Goga Sekulić s društvom, a za njom i Saša Matić, Vanesa Šokčić i Branka Sovrlić. Svesrdnu podršku Kitiću pružila je i Indira Radić, koja je na koncertu uživala u društvu svog managera Raleta. Poslije puna tri sata svirke i nekoliko biseva Mile se oprostio od publike i slavlje nastavio u intimnijoj atmosferi hotela In. Marta Savić proslavila je svoj 43. rođendan na koncertu svog supruga. U društvu većeg broja prijatelja, Folk pjevačica je zauzela jednu od loža i uz glazbu svog dragog obilježila ovaj važan datum.



Marta Savić & Mile Kitić