HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

THOMPSON

06.06.2009 Thompson @ RuhrCongress - Bochum

Nakon 105 odrađenih koncerata širom svijeta u sklopu turneje "Bilo jednom u Hrvatskoj" Marko Perković Thompson će gostovati i u Bochumu, u srcu takozvanog Ruhrgebieta, područja s najvećom koncentracijom gradova i stanovnika u Njemačkoj.

Očekuje se veliko zanimanje, jer Thompson u sjevernoj Njemačkoj nije nastupao sedam godina. Važno je napomenuti da Thompson po prvi put surađuje s internacionalnom ekipom iz medija, glazbe, koncertne industrije i managementa. Thompson se ne samo lokacijski nego i produkcijski može mjeriti sa stranim zvijezdama, čemu će moći svjedočiti publika u Bochumu.

Koliko je zanimanje publike za Thompsonove koncerte pokazuje velik odziv na koncert u Munchenu, gdje je došlo 5.000 posjetitelja, a zbog očekivanog velikog zanimanja za koncert u sjevernoj Njemačkoj te zbog ograničenog broja ulaznica, poželjno je na vrijeme osigurati ulaznice za ovaj spektakl u Bochumu, u velikoj i poznatoj RuhrCongress dvorani.

Prodaja ulaznica organizirana je ovaj put kao i za sve velike svjetske koncerte.

Najveći ticket-service Eventim uz U2, Depeche Mode i AC/DC od 27.04 nudi i Thompsonove karte preko interneta na www.eventim.de, a u cijeloj Njemačkoj u svim službenim Ticket shopovima. Gdje se točno nalaze može se pronaći na dnu Eventim stranice, kad kliknete na Vorverkaufsstellen i unesete vas poštanski broj.