HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

COLONIA


Dance atrakcija Colonia na ovogodišnjem će CMC festivalu predstaviti svoj singl "Stranac", čime najavljuje i novi album.

Naša najpopularnija Dance atrakcija, Colonia, predstavlja na ovogodišnjem CMC festivalu svoj novi singl "Stranac". Pjesma najavljuje novi album koji je trenutačno u pripremi. Izlazak albuma očekuje se u ljeto ove godine.

"Stranac" je ljubavna pjesma napravljena u modernom, recentnom, plesnom aranžmanu. Kako je pjesma prepoznatljivog Coloniinog stila, a radio ju je jedan od najplodonosnijih autora na sceni Boris Đurđević, ne treba ni sumnjati da će ova pjesma, kao uostalom i sve Coloniine, postati hit.

Podsjećamo, Colonia je nedavno objavila album "Retroactive Early Years". Riječ je o 13 najvećih hitova grupe Colonia nastalih u razdoblju od 1996 do 2000 godine, objavljenih na njihova prva 3 albuma koji su sad prikupljeni na jednom mjestu i upakirani u moderno glazbeno ruho.

Sve pjesme su nanovo otpjevane, snimljene i producirane te modernizirane sasvim novim aranžmanima. "Sve oko mene je grijeh", "Jača nego ikad", "Vatra i led", "Lady Blue"... samo su neke od pjesama bez kojih ne možemo zamisliti Dance razdoblje hrvatske glazbene scene, a koji se nalaze na tom albumu.

Pa, do novog albuma, uživajte u albumu "Retroactive Early Years" i novom singlu "Stranac" kojeg mozete čuti na linku www.radio.crorec.hr, a od danas i u Coloniinoj službenoj Facebook grupi!

» http://www.facebook.com/#!/