HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

DANI ESTRADE



Dani estrade // Mladost - Čačak
08.04.2008

Glazbenu manifestaciju "Dani estrade“, koja je održana preksinoć u sportskom centru "Mladost" u Čačku, obilježio je nastup ukrajinske pjevačice Ruslane, domaćih pjevača, talijanke Sabrine, ali i loša organizacija.

Prije početka petnaestih "Dana estrade", u šatoru pored sportskog centra, za stolom je sjedela Ruslana koja je prisutnim predstavnicima medija po tko zna koji put rekla da joj je drago što je ponovno u Srbiji jer tu živi Željko Joksimović. Za to vrijeme, u dvorani, svjetla su se polako gasila, pozornica se uređivala za nastup pjevača, a publika, koju su većinom činila djeca uzrasta od osam do petnaest godina, punila su dvoranu. Nakon brojnih reklama koje su se izmjenjivale na video-zidu, na pozornici se pojavio voditeljski par Voja Nedeljković i Nataša Stojčević koji su najavili izlazak banda Neverne Bebe. Tijekom njihovog nastupa ka pozornici je poletjelo nekoliko praznih plastičnih boca. Za to vrijeme, ispred sportskog centra vladala je opća histerija među djecom jer su upravo stigle nove Zvezde Granda. Na pozornici su se izmjenjivali domaći Turbo Folk i Pop pjevači Džej, Aco Pejović, Riblja Čorba... A onda, na sceni su se pojavile Zvezde Granda, a publika je počela vrištati i bacati plišane igračke na scenu. Poslije njihovog nastupa, na scenu je izašla nekadašnja talijanska sex bomba Sabrina, a publika ju je dočekala mlakim aplauzom.

"Dobro veče Čačak", uzviknula je ona i polako, uvijajući se, krenula ka publici i počela pjevati. Dok je pjevala, u pozadini se čuo playback, neujednačen s njezinim glasom, tako da se stekao dojam kao da pjevaju dvije osobe. Nakon prve pjesme, Sabrina je na engleskom jeziku pitala publiku jel je dobro, jel se dobro zabavlja i želi li plesati?

Publika je vrisnula, a Sabrina je otpjevala još jednu svoju pjesmu tijekom koje se bacala po pozornici, dizala noge i izvijala mazeći se po tijelu. U tom trenutku, iz publike su dopirali povici "Skini se...". Za kraj, Sabrina je otpjevala njezinu najpoznatiju pjesmu "Boys".

Poslije nje, na sceni su se izmjenjivali Seka Aleksić, koja je pjesmom "Aspirin" nekoliko stotina djevojčica bacila u trans, potom Aca Lukas, Đogani i Mile Kitić, Željko Joksimović, Jelena Tomašević... Prave ovacije doživjela je Marija Šerifović. Pred kraj večeri na pozornici se pojavila Ruslana. U kožnoj odjevnoj kombinaciji s nekoliko plesača, ukrajinska pjevačica je otpjevala nekoliko pjesama i izvela novu plesnu točku. Oko jedan sat poslije ponoći, umorna publika je napuštala sportski centar u Čačku, dok ih je mrzovoljno osiguranje tjeralo da požure... Iako je prethodnih godina bio redovit gost, pa i domaćin manifestacije (nije propustio da se oduševi nastupom Samanthe Fox), ove godine ministar Velimir Ilić nije se pojavio na pozornici.