HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Thompson @ Zenith Halle - München 02.05.2009



Busevima su stizali mladi Hrvati iz Njemačke, Austrije i Švicarske na sinoćnji koncert Marka Perkovića Thompsona, koji je održan u Zenith Halle u Münchenu. Nezaboravni glazbeni spektakl okupio je oko 6.000 ljudi. Atmosfera je bila fenomenalna, riječima se to ne može opisat, to stvarno treba doživjet. Mladi zagrljeni pjevali su pjesme svi u jedan glas. Pod Zenith Halle se tresao, vijorile se zastave, upaljeni upaljači i mobiteli stvarali su atmosferu kao iz filma. Genijalni koncert, genijalnog i legendarnog pjevača okupio je sve od djece do starijih koji su uzvikivali: "Thompson, Thompson!"

Thompson i njegov band pružili su svojim obožavateljima nezaboravnu večer, organizacija na visokom nivou, ozvučenje i tehnika idealni.

Koncert za pamćenje o kojem će se dugo pričati, dao Bog još puno takvih koncerata diljem svijeta. Na kraju Marko Perković Thompson se zahvalio publici među kojima je i bilo Nijemaca, organizatorima, svom bandu, Njemačkim vlastima što su mu dopustili održavanje koncerta, unatoč svim nedaćama. "Ja imam najbolju publiku na svijetu!", bile su to riječi Marka Perkovića Thompsona.

Text: Vera Vidović