HOME & NEWS     STARS     RELEASES     EVENTS     INTERVIEWS     FEATURES     GUESTBOOK       LINKS

Zdravko Čolić @ L'Olympia - Paris 02.05.2009


I tri dana nakon koncerta u Olympii, Zdravko Čolić je u Parizu i uživa u odjecima sjajnog nastupa u kultnoj dvorani, kao i u čarima Grada svjetlosti. Kako nam je poručio, veoma lijepo se proveo na poznatom Shanzelizeu, ispijajući šampanjac i družeći se s prijateljima koji su pristigli iz svih dijelova Europe.

Ovoj glazbenoj zvijezdi razloga za slavlje nije nedostajalo. Popularni Čola pjevao je pred 3.000 posjetitelja, a sve je začinio trostrukim bisom u poznatoj Olympii. Pratili su ga orkestar od 40 članova, back vokali i balerine, a odlično raspoloženi pjevač je u više navrata silazio u publiku.

Fanovi iz Francuske, Njemačke, Belgije, Španjolske, ali i iz BiH, Hrvatske te Srbije uživali su u hitovima iz Čoline višedesetljetne karijere.

"To je bilo ludilo", "Pjevalo se i plesalo bez prestanka skoro tri sata", "Pariški koncert bio je zaista nešto posebno", samo su neki od komentara koji nam pristižu iz Grada svjetlosti.

Nakon nastupa u Parizu, Čolića ponovno čeka rad u studiju i priprema novog albuma.

Iako je Zdravko Čolić najavio da će u Pariz poći i njegove kćeri Una i Lara, koje je želio odvesti u pariški Disneyland, od te namjere je odustao u posljednji trenutak zbog informacije o širenju svinjske gripe u Europi.

Text: L. S. R.